CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 28 d’abril del 2020

Tasques CCSS 28/04/2020

Bon dia nens, com que molts de vosaltres encara teniu tasques per a fer de dies anteriors vos proposo una tasca molt ràpida de fer si preneu atenció. Com que no podem avançar temari i aprofundir molt en l'època medieval anem a tornar enrere i avui fareu un petit treball d'investigació i dos kahoot que es suposa jo domineu. Anem a veure si de veritat recordeu com està organitzada Espanya.

1. Amb el tema del Covid-19 a les notícies cada dia parlen de les Comunitats Autònomes d'Espanya. Doncs bé, heu de triar una Comunitat Autònoma d'Espanya a la que t'agradaria viatjar quan tornem a la normalitat i fer una petita recerca. Has de fer al document "CCSS" com una petita guia de la Comunitat que contesti com a mínim aquestes preguntes:

 Nom de la Comunitat Autònoma.
1. Quantes províncies té? Quines són?
2. A on està ubicada la Comunitat Autònoma? (nord, sud, ... imatge mapa)
3. Quina és la capital de la Comunitat Autònoma?
4. Cerca una imatge de la bandera.
5. Per què has triat aquesta Comunitat Autònoma.

Aquestes preguntes són un mínim, si algú vol obtenir més puntuació pot escriure més coses sobre la seva Comunitat com per exemple la seva gastronomia, si té qualque club esportiu, llocs interessant per a visitar. etc... Vos deixo un enllaç amb un exemple que vos he fet.


KAHOOT COMUNITATS AUTÒNOMES (fins dimarts 05/05/2020)
Game PIN: 03598412

KAHOOT PROVÍNCIES: (fins dimarts 05/05/2020). Aquest és un repte, és difícil :)
Game PIN: 09800291

* RECORDATORI:

- És convenient passeu encara que sigui una vegada a la setmana per la videoconferència per a que pugui comentar amb vosaltres les vostres tasques o si necessiteu ajuda. Recordeu que al llarg del dia hi ha temps per a tot.
- Revisar les tasques de la setmana anterior abans de fer la nova tasca ja que estan revisades i hi ha coses que corregir.
- Fer la notícia amb l'ajuda de les dues plantilles. Podeu triar la que més vos agradi, la que teniu en diapositiva a la carpeta i la que està a l'entrada que vaig posar ahir a la tarda al bloc. Per cert, la NOTÍCIA ÉS EN CATALÀ.
- L'enllaç de la videoconferència està al document "Para hablar con Mayte, Sergio y Betty"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada