CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


divendres, 24 d’abril del 2020

Castellano. HARRY POTTER. + MÚSICA

¡¡HOLA, HOLA!!

Seguimos con Harry Potter. 



Esta semana empezaremos por escuchar el primer capítulo. Son unos 25 minutos de audio, así que os propongo que os sentéis cómodamente y prestéis atención. 



Cuando acabéis podéis realizar el siguiente kahoot. Pensad que los puntos que acumuléis con vuestras respuestas correctas serán puntos para vuestra casa, a saber Griffindor, Hufflepuff, Ravenclaw o Slytherin. 

Kahoot Harry Potter, capítulo 1. 

o bien con el PIN: 08119337
Mucha suerte y espero que os guste!


MÚSICA:

Bon dia a tots i a totes!! Avui us vull fer una proposta, sé molt bé que sou uns grans "luthiers" (constructors d'instruments musicals) i per això m'agradaria que aquestos dies que estau a casa per crear un xil·lòfon!! 

Sabeu com farem un xil·lòfon?? Només necessitau dos coses: gots i aigua! 

La música és vibració i segons lu ràpit que vibri, sonarà una nota o unaltra, més greu o més agut... Així, és per això que haurem d'omplir els gots amb diferents quantitats. 

Mirau què es pot arribar a fer amb copes de vidre i aigua: 




Us deix un vídeo on explica com fer-ho. 


Podeu experimentar provant quina quantitat d'aigua va millor i com varien els sons... I quan tengueu una escala (conjunt de notes) que us agradi, improvisau una melodia! 

Una abraçada molt fort per tots,
Alba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada