CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dijous, 2 d’abril del 2020

TAREAS JUEVES 02/04/2020

BUENOS DÍAS MIS SUPERHÉROES Y SUPERHEROINAS, COMO VEO QUE BETTY Y SERGIO TAMBIÉN OS HAN PUESTO TAREA HOY SÓLO PONDRÉ UNA. RECORDAR IR HACIENDO LO ATRASADO. OS ECHO DE MENOS. ¡PASAR UN GRAN DÍA Y DISFRUTAR DE LA LLUVIA :)!!

CCNN: Avui toca començar el passaport d'hàbits saludables. Ara veurem si poseu en pràctica a casa aquests hàbits. A continuació vos penjarà un document que heu d'anar emplenant cada dia fins que arribin les vacances de pasqua i després enviar-me'l.  Teniu moltes maneres de fer aquest document:
1. Ara vos posaré a tots el document al vostre drive amb el títol "Passaports hàbits saludables". Quan el trobeu només heu de compartir-lo amb i jo i ja està, així de senzill.
2. A més , vos enviaré una còpia per correu per si el voleu descarregar a l'ordinador o imprimir. Podeu fer-ho i després enviar-ho per email o fer una foto.
3. Pels que no podeu accedir al compte de correu de l'escola vos penjo aquí el document. Si no podeu imprimir es tan fàcil com copiar la graella a un foli. 



EDUCACIÓ FÍSICA:

Hooola chicas y chicos!
Quiero deciros que estoy muy contento de haber contactado con algunos de vosotr@s tanto por instagram como por correo. Hoy quiero deciros que no voy a poner el reto yo, espero que lo pongáis vosotros. Así que a continuación os diré lo que tenéis que hacer.
Tenéis que inventar un reto que podáis hacer tanto vosotros como los alumnos de otras clases. De esta manera todos vuestros compañeros de clases inferiores y vosotros iréis realizando vuestros propios retos.

Podéis enviarme el reto inventado por vídeo o escrito al correo gmeducaciofisica@gmail.com o al instagram @sergio.efisica

CASTELLANO: Aquí tenéis otro ejercicio de comprensión oral.

El título:  Me llamo... Julio Verne.




Escuchadlo hasta tres veces y clicad en la foto que tenéis a continuación para realizar el cuestionario. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada