CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dijous, 23 d’abril del 2020

Tasques CCNN 23/04/2020

Bon dia nens, avui vos toca CCNN i Anglés. Bé la tasca de CCNN és molt senzilla i no és més que trobar coses curioses al genially que vos deixo a continuació de coses curioses sobre los tres R i sobre l'profitament i comportament de diferents materials. És una activitat prèvia a uns experiments que intentarem fer més endavant!!

Primer de tot heu de contestar el qüestionari (final de l'entrada) ja que necessito saber de quins instruments de mesura disposeu a casa per a saber quines activitats vos puc posar a partit d'ara de CCNN, sinó teniu qualque instrument no fa falta comprar-lo ja que m'adaptaré amb el que teniu a casa. Al qúesitonar podeu triar més d'una resposta. Sinó teniu res doncs seleccioneu "No tengo nada de lo anterior".

A una de les publicacions d'avui vos deixo una obra de teatre de David i Momma i enllaços a pàgines d'ajuntaments a on hi ha activitats de contacontes per ser el dia de Sant Jordi.

A continuació vull que investigueu al genially i faceu les següents tasques al document CCNN que teniu a les carpetes del drive amb el vostre nom. Si algun es cansa d'escriure a ordinador ho pot fer en llibreta i fer-me arribar la foto, cap problema :). Per contestar a les preguntes no heu de donar-li als crecles de color sinó a les lletres, sinó no trobareu la resposta. 

1. Tria i escriu quan  tarden en desaparèixer 8 materials que surten al vídeo. Veureu de la importància de reduir l'ús d'alguns materials i sobretot de no llançar-los ni al terra ni a la natura.

2. A quin lloc fa referència quan parla de "l'illa del plàstic"? Per què li posen aquest nom?

3. Què són les "tres R"?

4. Quins tipus de contenidors i residus hi ha?

5. Quins són i per a què serveixen els contenidors especials?

TASCA OPCIONAL: A REUTILITZA teniu idees creatives per a reutilitzar una ampolla de plàstic. Mira a veure si t'agrada alguna i construeix. Si voleu passar una estona de joc desprès vos aconsello que intenteu l'ampolla per a fer bombolles de sabó.

                                           


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada