CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 6 d’abril del 2020

TAREAS LUNES 06/04/2020



Gracias, alumnos/as - elcandidatoidoneo.com

¡¡ BUENOS Y FELICES DIAS CHICOS!!Empezamos una nueva y corta semana. Ya que esta semana nos tocaba la III Olimpiada matemática durante el día de hoy o mañana miraré de poneros una scape room de matemáticas. Las tareas de hoy van a ser muy sencillas de hacer ya que me gustaría vayáis acabado las demás tareas. Primero pondré las nuevas para hoy  y posteriormente, como siempre, los recordatorios.

MATES: Realiza en tu libreta estas multiplicaciones con números decimales. Puedes comprobar con una calculadora. Si quieres apunta el resultado en el documento "Tasques_casa_..." no importa me enviéis la foto.
a) 456,78 x 5,3 =
b) 1457,6 x 214 =
c) 62152 x 5,4 = 

CATALÀ: Repassa l'accentuació (pàgs 84 i 85 del llibre de català) i fer els exercicis 5 i 6 de la pàgina 88. Repassa les normes d'accentuació per a poder jugar la kahoot que vos posaré demà dimarts.

RECORDATORI:
- Escriu una recepta al document "tasques_Casa_...". Completa amb fotos teves o amb imatges d'internet. Recorda que  no has de fer un document nou, ni tornar a compartir el que ja tens.
- Treball de recerca sobre el país triat amb una presentació de diapositives o un document. No oblidis compartir-ho. 
- Completar diàriament el "passaport d'hàbits saludables" de CCNN i compartir-ho.

* ALS VOSTRES DOCUMENT HI HA CONSELLS MEUS I DE NA NIEVES PER COMPLETAR O CORREGIR LA TASCA, ÉS CONVENIENT QUE ANEU ENTRANT ALS DOCUMENTS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada