CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 8 d’abril del 2020

Tareas miércoles 08/04/2020

BUENOS DÍAS MIS CHICOS, BUENO YA HA LLEGADO EL ÚLTIMO DÍA DEL TRIMESTRE O LO QUE ES LO MISMO, LAS VACACIONES DE SEMANA SANTA. Tranquilos que las únicas tareas que os voy a poner hoy son dos juegos.

CATALÁ: Anem a jugar al joc de veritat o mentida. És un joc que hem jugat a l'escola en assemblea i de manera oral. Heu d'enviar-me escrites dues coses que de veritat heu fet a casa aquests dies i una que és mentida, és a dir en veritat tres frases (dues veritats i una mentida). Els vostres companys a comentaris hauran d'endevinar quina és la mentida. Faré una nova entrada i començaré jo :).

*Recordeu anar enviant el "passaport d'hàbits saludables" amb els vostres resultats.

MATES: Hoy el videojuego "Fornite" os propone un reto, entra y descúbrelo. Debes realizar los 4 retos matemáticos perfectamente si deseas conseguir la clave para poder abrir la puerta :). No olvides apuntar las operaciones y los resultados en una hoja sino cuando llegues al final no podrás conseguir la clave ya que te harán falta todos los datos posible. ¡ATRÉVETE Y EMPIEZA!!




3 comentaris:

  1. Bon dia Mayte soc na Mila, l'ultim numero que tenim que posar per acabar el joc ens diu de posar el cocien de la divisió, pero en ningun dels reptes he tingut que fer ninguna divisió ,¿esta be,falten dades,hi ha algun repte mes que no hagi vist?

    ResponElimina