CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 1 d’abril del 2020

Tareas miércoles 01/04/2020

¡¡ BUENOS DÍAS MIS CHICOS!!    Bueno hoy os voy a dar un "DÍA DE REFLEXIÓN". Os voy a dar una tarea diferente pero que no menos importante. Como se os muestra en la foto a la derecha del bloc tenéis un listado con las actividades por día que os hemos ido poniendo desde que empezamos a "quedarnos en casa" el lunes 16 de marzo. Pues bien, es importante que invirtàis un tiempo en apuntar en un papel las tareas que se os han ido mandando y tachar las que ya habáis hecho y enviado. Si veis que os falta alguna tarea de días anteriores hacerlas antes de seguir avanzando. Lo más importante para no agobiarnos es una buena organización.

En el documento de "tasques escola...." yo os voy poniendo lo que os falta.  Os voy a recordar las tareas de la semana.

CATALÀ:  La tasca d'avui és molt senzilla. Aprofita per a llegir com fem cada dimecres a l'escola. Dona't temps per fer la lectura i el vídeo de bibliotuber. 

CCSS: Alguns de vosaltres m'heu demanat més temps per a fer el kahoot de paisos, així que segueix estant disponible fins divendres 03/04/2020 fins les 14:00 hrs. per si voleu tornar a jugar. Els papis també poden jugar amb vosaltres :)
Ja he rebut alguns treballs dels paisos. Podeu anar entrant perquè al llarg del matí vos aniré posant comentaris :)

CCNN: M'encantaria que per aquesta tasca vos preneu el temps necessari. El treball consisteix en explicar quines mesures preneu per prevenir malalties. Explica al document i fer-te fotos rentant les mans, cuinant i menjant saludablement, rentant les dents, fent exercicis, higiene, etc...
¡¡ ENHORABUENA CHICOS!! ESTOY MUY ORGULLOSA DE TODOS VOSOTROS!! 

  

EDUCACIÓ FÍSICA:

Quería daros la enhorabuena a aquellos que habéis entregado el trabajo de los deportes alternativos. Me gustaría recibir alguna noticia vuestra siempre que fuera posible, para ello tenéis mi correo gmeducaciofisica@gmail.com y sino el instagram @sergio.efisica , por donde ya muchos habláis conmigo y sé cosas de vosotr@s.
Para hoy os dejo un reto que lo podéis hacer con la familia, ya sabés que los que tenéis herman@s pueden participar y sino el resto de la familia.



UN SALUDO A TOD@S!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada