CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 7 d’abril del 2020

Tareas martes 07/04/2020

HOLA MIS CHICOS, YA OS QUEDA MENOS PARA ESAS TAN ESPERADAS VACACIONES. SÉ QUE NO ES FÁCIL PERO OS PIDO UN ÚLTIMO ESFUERZO YA QUE EN VACACIONES  LA ÚNICA TAREA QUE OS PONDRÉ ES PEDIROS QUE SIGÀIS SIENDO TAN VALIENTES Y MÁS FELICES SI ES QUE SE PUEDE :)

CCNN: Completa el teu "passaport d'hàbits saludables amb les dades d'ahir i les d'avui. Recorda que demà hauràs d'acabar d'emplenar el document i triar si els teus hàbits son MOLT, POC o GENS saludables. 

CATALÀ: En aquesta àrea encara teniu coses pendents, vos record que heu d'escriure la recepta al vostre document de "tasques_escola" i acavar els exercicis d'accentuació que vos vaig posar ahir. Repassa les normes d'accentuació i fer el kahoot quan et sentis preparat. 


PIN: 0290818

MATES: Acabar las multiplicaciones con decimales que os puse ayer. Como última tarea de mates debéis inventar dos problemas de dos operaciones en los que aparezcan compañeros de clase y que sean lo más reales posible. Escríbelos en el documento "Tasques_escola"



* IMPORTANTE: Es aconsejable que cuando hagáis una tarea en el ordenador al día siguiente entréis en el documento porque os dejamos anotaciones para corregir o mejorar vuestras tareas. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada