CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 17 de desembre del 2018

Asamblea

En la sesión de hoy hemos corregido la ficha de repaso y el resto del tiempo lo hemos dedicado a la cooperativa de la clase: elaborar los requisitos del producto que vamos a presentar después de Navidad. 


En la siguiente hora ha venido Silvia a impartirnos un taller sobre tenencia responsable de animales. 
El projecte que presentam està dins aquesta línia d’actuació. Es tracta de la campanya educativa POSA UN VETERINARI EN LA TEVA VIDA I EN LA DEL TEU ANIMAL per al foment de l’ educació i la tinença responsable dels animals de companyia en els centres escolars públics i privats de les Illes Balears. La població diana prevista per desenvolupar les accions descrites en el punts següents són els infants de 4t i 5é de primària. I l’execució la realitzaran professionals veterinaris col·legiats del COVIB.
Objectiu
1. Sensibilitzar els nins i nines de Balears en la importància de la tinença responsable dels animals de companyia amb: 
a. La promoció de la convivència harmònica amb ells. 
b. La necessitat d'atendre'ls i cuidar-los adequadament perquè puguin gaudir de la seva companyia. 
c. La protecció i prevenció de la seva salut i la de tots els ciutadans, específicament de les malalties transmissibles. 
d. Influenciar en la prevenció de l’abandonament d’animals. 
2. Conèixer el paper del veterinari com a professional sanitari fonamental de la salut pública. En resum, volem contribuir, a través dels nins, a fomentar el respecte, la defensa i la protecció dels animals, incrementar la sensibilitat ciutadana i dirigirla a aconseguir comportaments humanitaris propis d'una societat moderna en el tracte als animals de companyia. També volem que els alumnes coneguin la feina dels veterinaris en la cura dels animals i en la prevenció dels riscos que aquests poden generar a les persones. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada