CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


diumenge, 29 d’octubre del 2017

TORNAM A TREBALLAR AMB EL PLAFÓ INFORMATIU

El divendres passat vàrem tornar a tenir amb nosaltres a la pintora Romanie Sánchez. Seguint les seves orientacions, els nens i nenes de 5è varen decorar la pagesa de fusta amb motius de l'edifici de Sant Antoni anomenat Villa Mercedes.

Junts, varen fer una gran feina!

Ja fa un temps, en la seva xerrada a l'aula, en Marià Torres ens va explicar que el nom original d'aquest antic edifici era Can Wallis, ja que la va fer construir un consul anglès anomentat Ignacio Wallis, que va posar en funcionament la primera línia de vaixells de passatgers, un cop per setmana ,entre Eivissa i Barcelona. 
El nom actual ve donat per la última propietària de l'edifici, Mercedes Riquer, que provenia d'una de les famílies més importants d'Eivissa. El germà de na Mercedes, Jordi Joan Riquer, va escriure a la vivenda, la primera novela publicada en català a Eivissa, anomenada Metges o traficants? a l'any 1937.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada