CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 1 de novembre del 2017

CELEBRAM TOTS SANTS

Contava la meua estimada güela Catalina, que temps endarrera, a les cases pageses, la família al complet s'asseia rodant la taula i tots menjaven fruits secs amb molta alegria. A l'hora d'anar a dormir, es deixaven les escloves damunt la taula i els llums encesos, ja que es deia que a la nit passaven les "ànimes" dels difunts, que en veure tanta abundància deien: "Sempre així! Sempre així!"

El dimarts, tot l'alumnat de primària i els mestres varem voler seguir amb el costum tan nostre de la trencada. El matí va començar amb una deliciosa oloreta de castanyes torrades i va continuar amb una sortida al berenador de Cala Gració, on tots varem gaudir de fruits secs i jocs molt divertits.

Una jornada fantàstica! Volem donar les gràcies a les castanyeres de l'APIMA, que ens varen proporcionar una cistella carregada de calentetes i delicioses castanyes!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada