CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 10 d’octubre del 2017

XERRADA D'EN MARIÀ TORRES

Durant aquest curs, els grup de 5è de diferents centres participaran en una activitat proposada per l'ajuntament de Sant Antoni. Es volen crear pel nostre poble, uns plafons en forma de pagesa, en els quals es difondrà informació sobre diferents aspectes de la cultura eivissenca.
La nostra pagesa, en concret, estarà situada davant els molls on hi ha llaüts, ja que la informació que ens ha tocat preparar tracta sobre aquestes embarcacions.
Per preparar aquesta activitat, comptam amb l'ajut d'en Marià Torres, que la setmana passada ens va fer una interessant xerrada sobre els llaüts, l'edifici del restaurant Villa Mercedes, la història del nostre poble...
A més, per la part artística, comptam amb l'ajut de na Romanie, una magnífica pintora de la nostra illa.
En Jesús, especialista de Plàstica amb el nostre grup coordina i treballa també en aquest projecte.

Moltes gràcies a tots, esperam fer una feina polida!





Aquesta novel.la que veis a la fotografia, va ser la primera escrita en llengua catalana a les nostres illes! La va escriure un germà de na Mercedes, antiga propietaria de l'edifici anomenat Villa Mercedes. En Marià Torres conserva l'original i ens el va mostrar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada