CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 9 de febrer del 2021

Sessions de l'hort dels dies 25-01-21 i 8-02-21

En aquestes darreres sessions na Laura ens ha estat explicant i ensenyant coses tant interessants com que és més sa menjar fruites i verdures de temporada i que a ser possible, estiguin cultivades en el nostre entorn més proper. A més a més d'això hem descobert que molts dels aliments que estam consumint i no són de temporada, se sembren o planten a hivernacles (un ecosistema artificial). Això implica la destrucció d'ecosistemes naturals i un augment de la contaminació, entre altres coses. En les properes sessions, tindrem l'oportunintat de crear-ne un reutilitzant una garrafa d'aigua i altres materials com rotllos de paper de vàter, per a saber com funcionen.

Per altra banda també hem descobert que les closques d'ous serveixen per a què els cucs no arribin a algunes plantes com els enciams, hem seguit llevant herves que interfereixen en el creixement de les nostres plantes i hem pogut observar com comença el nostre hort a donar-nos resultats ....... ja que comencen a sortir alguns fruits, com el bòquils!




En aquest enllaç podreu veure més fotos d'aquestes sessions que us hem comentat.

https://photos.app.goo.gl/tsSmaj6QXAqGPzWs9


Si el temps ens ho permet, tenim la propera sessió el dia 22 d'aquest mes. Na Laura ens ha demanat si li podem portar més rotllos de paper de vàter i escloves d'ou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada