CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 24 de febrer del 2021

Assemblea 24/02/21 5èA

Avui na Daniela ens ha dit que és el cumple de la seva reguela,  compleix  99 anys.

En Yago ens ha contat que va anar a la cooperativa i es va comprar un hort urbà. És com una taula de fusta amb lloc per posar la terra. També ha dit que han insultat molt a nen Pablo Hassel. Com que ha sortit aquest nom i aquests dies en parlen contínuament a la tele, hem parlat de que opinam de les manifestacions i de que vaigui a la presó.

N' Adrian ens ha contat que s'estan fent moltes manifestacions per defensar-lo. Però no pacífiques, els manifestants roben, saquegen comerços de treballadors que no tenen culpa, cremen contenidors... Na Laia ens ha contat que el Pablo Hassel va amenacar de mort a nen Pedro Sánchez. Na Noah ens ha contat que estant cremant contenidors de basura. 

Na Rebeca ens ha contat que el seu germà s'ha hagut de posar una vacuna i justament tenia un examen. 

Na Maria ens ha contat que els seus avis s'han posat la vacuna pel Covid i es troben perfectament. No així el pare de na Rebeca, que també se l'ha posat i el primer dia no es va trobar molt bé. 

En Diego ha comentat que hi ha molta injustícia, que a les persones que insulten les duen a la presó i en canvi hi ha persones que han fet coses més greus: traficants, maltractadors...i tenen unes condemnes molt curtes. 😡😡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada