CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 20 d’abril del 2011

Feïm camí - Bones vacances!!!


Avui hem fet camí per la natura, visitant una petita cova situada als nostres voltants. No hem tingut gaire temps per parlar-ne a l'aula ja que arribaven les estimades vacances però, aprofitarem aquest espai per recordar-la.



Una sortida pels voltants, un camí iniciat, continuat i acabat, heu pogut observar el vostre entorn? us heu fixat que trobaveu més curiositats a la tornada que no pas a l'inici? Per què? els vostres ulls se fan més grans o els tenieu igual? llavors..... com és que no vareu veure els ossos de cabres o el forn de calç? qualcú ha vist el pèl de bruixa? segur que si :).



I és que tothom ha fet el mateix camí fent coses diferents, com pot ser? no és estrany... ja que caminar és un bona activitat per conèixer-mos millor, per mostrar sentiments i interessos, fins i tot, la nostra manera de caminar, com pujar una pendent....



Tal vegada no t'ha interessat cercar res als arbres però si que t'ha agradat trobar-te un forn al mig de la natura oi?

Miram on posam cada peu per no caure, ens agafam a un company, demanam ajuda i tornam a seguir el nostre camí, també n'hi ha que no cauen i ajuden a la resta a seguir.

Per tant....us desig que tingueu un bon camí cap a les vacances i per la resta i més!

Bones vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada