CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 26 de maig del 2020

TASCA CCSS 26/05/2020


Bon dia nens, com esteu? 😀. Avui seguint l'horari ens toca CCSS/ EF. Animeu-vos a enviar reptes a en Sergio, a ell també li fa molta il·lusió rebre les vostres tasques. Abans de començar amb la tasca d'avui m'agradaria donar-vos l'ENHORABONA perquè, encara que la situació és un poc complicada ,esteu fent un gran esforç. GRÀCIES per fer les tasques que vos demano, GRÀCIES per assistir a les videoconferències , GRÀCIES sobretot per intentar que la situació sigui el més normal possible i GRÀCIES perquè JUNTS tot és més fàcil. Aquest aplaudiment va per vosaltres.


Avui anem a continuar repassant el Sistema Solar, concretament els moviments de la terra i els fusos horaris (husos horarios). Recordarem per què a tots els paisos no és sempre la mateixa hora i calculareu quina hora és als altres paisos. 
 Per a començar, m'he despert amb una notícia relacionada amb el sistema solar sobre un tema del que porteu dies parlant a la videoconferència entre vosaltres. Aquí vos deixo la notícia per si la voleu llegir.


Ara ja si vos vaig a explicar la tasca d'avui. Segueix les instruccions i si tens dubtes, ja saps, t'espero a la sala de la classe.

VIDEOCONFERENCIA:      https://meet.jit.si/ ,Cln asseIllaEivissa5%C3%A8EP . De 09:30 a a 14 hores.

VIDEO INDIVIDUAL: https://meet.jit.si/Reunionsindividuals (Primero avisar a Mayte)

1. Visualitza els vídeos sobre els moviments de la terra i els husos horaris, són necessaris per poder fer l'activitat.

2. Ves al DRIVE a la carpeta amb el teu nom i busca el document anomenat CCSS, allí a on has fet la resta de les tasques de Socials. Trobaràs una explicació / unes activitats tasques a fer sobre els moviments de la terra i un Viatge a Nova York. Les preguntes de les activitats estan de color  negre, pots contestar-les amb el color que més t'agradi. Si no voleu fer-ho a l'ordinador, podeu fer l'activitat a bolígraf i enviar-la per email o telèfon






ELS FUSOS HORARIS DEL MÓN "COM SABER QUINA HORA ÉS A LA RESTA DE PAISOS"








QUE PASSEU UN GRAN DIA!! 💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada