CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 18 de maig del 2020

TASCA CATALÀ 18/05/2020

Bon començament de setmana nens, avui com cada dilluns ens toca català i valors. Primer de tot vos aconsello que abans de començar la tasca d'avui comproveu que heu entregat la tasca de dilluns passat. Si algun de vosaltres no ho teniu clar, m'ho podeu consultar 😀. Vos anim a que vos organitzeu les tasques que vos queden per entregar abans de començar amb les d'aquesta setmana. Les activitats per avui són les següents:

1. Expressió escrita : "Com t'imagines l'escola quan tornis?". Redacta una carta de un amic/ga que viu en un altre país contant-li com creus  que serà l'escola quan tornem o com t'agradaria que fos. Segueix aquestes instruccions:
- Redacta seguint l'estructura de la carta (data, salutació, acomiadament...)
- Pensa primer les idees de la teva carta.
- Escriu primer a una llibreta en bolígraf i quan la tinguis preparada passa-la al teu document de CATALÀ.  
- Pots fer la tasca en el document del drive o en la teva llibreta amb bolígraf, escanejar i enviar per e-mail o pel telèfon.
- La carta ha de tenir un mínim de 100 paraules.


2. Escolta atentament aquesta comprensió oral i contesta al qüestionari



3. Aquesta és una activitat voluntària, és una pàgina web en la qual amb unes paraules escrites per tu et crea el teu propi conte personalitzat. El  seu nom és  "contes bojos". La tasca és molt sencilla, clica a la imatge i busca els contes "El fantasma del castell" o "l'Edat Mitjana". Escriu les paraules que et demana i clica per continuar, al moment t'envia el conte amb les teves paraules. Si el fas i vols copia i aferra al teu document de CATALÀ per a què el pugui veure.


* RECORDEU ENVIAR-ME A JO A LES TASQUES PER NA BETTY 😃

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada