CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 11 de maig del 2020

TASCA CATALÀ DILLUNS 11/05/2020

BENVINGUTS CAMPIONS A UNA NOVA SETMANA!!

Hola nens, esper que hageu gaudit del cap de setmana, del sol, de la pluja, del passeig, de la família,... A partir d'avui ja es poden fer més coses però sempre sempre sent responsables i fent cas a les indicacions que es donen :), perquè es l'única manera que tenim de tornar quan abans millor a la normalitat.
*Abans de començar amb l'activitat d'avui vos recordo que alguns teniu per entregar la COMPRENSIÓ LECTORA "C'AN MARROIG" Les preguntes les teniu al document i el text al vostre gmail. 😀
És convenient que passeu per la videoconferència, m'agradaria parlar amb tots vosaltres.

Videoconferència: https://meet.jit.si/ClasseIllaEivissa5%C3%A8EP (De 10:30 a 14:00 hores)

Bé, la primera activitat de català que heu de fer avui és una comprensió oral d'una cançó molt bonica. Escolteu la cançó i a la vegada intenteu anar completant els buits amb les paraules que escolteu. Una vegada les teniu totes escrites reviseu els accents, la majúscula i els punts. Si la paraula no està ben escrita en català vos contarà com una errada :)



Com a segona activitat i per seguir treballant l'ortografia i poder realitzar texts ben escrits i sense faltes d'ortografia teniu un dictat interactiu per a realitzar. Reviseu abans de clicar a "TERMINADO". Si en qualque moment no vos deixa enviar, espereu un poc perquè de vegades la pàgina es col·lapsa.
Una vegada hagueu enviat el dictat, vos senyali les errades i vos doni la nota, teniu dos opcions:

1. Tornar a repetir la fitxa de dictat per millorar les faltes d'ortografia.
2. Escriure el dictat al document de CATALÀ per corregir amb el corrector.


Dictat preparat 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada