CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 28 de març del 2023

VISITA AL GRUP PREMSA PITIÚS

 


SORTIDA GRUPO PRENSA PITIÜSA 📝📹📷

Avui de matí els grups de 5è, 6è i els companys de l'aula UEECO hem tingut el plaer de visitar les instal·lacions del Grup Premsa Pitiús. Al arribar ens hem dividit en tres grups i ens han obsequiat amb una gorra i diaris per a tots. 

Després hem fet un interessant recorregut per les diferents zones: 

-La TEF (Televisió d'Eivissa i Fomentera) a on ens han explicat com es coordinen per a fer els informatius i els programes en directe. Ens han deixat ser presentadors del programes, fer un debat esportiu i gaudir de les càmeres i els micròfons per una estona.  

-La redacció del "Periódico de Ibiza y Formentera" a on ens han explicat les parts d'un diari,  com editen i imprimeixen els diaris que ens han regalat i per acabar ens han mostrat els equips que utilitzen per gravar.  

- Ibiza Global Radio a on els alumnes han pogut conèixer una mica més el món de la ràdio i fer proves de so i ritme a la taula de mescles com a bons DJ's.

Què bé ho hem passat! Heu estat tots molt amables amb nosaltres, MOLTES GRÀCIES!!

Clicau damunt la imatge per veure fotos i vídeos de la jornada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada