CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 8 de febrer del 2023

DIA 3_SETMANA DEL MAR

 Avui dimecres teniem prevista l'excursió a Formentera però per condicions meteorològiques hem hagut d'aplaçar per més endavant. Encara així hem tornat amb molta il·lusió al Club Nàutic per a seguir aprenent molt sobre les nostres costes, les espècies marines i la posidònia. Avui hem tingut una visita molt especial. 

En Pepín, mestre que va estar molts d'anys al Guillem de Montgrí i que va ser uns dels pioners d'aquesta Setmana del Mar ha estat amb nosaltres i ens ha explicat com poder ser "exploradores del mar" a la vegada que hem visitat la pàgina web- Hem decidit ser una classe "exploradora del mar" i de segur que ho farem genial!! A més, ens ha ensenyat a fer un peix i una balena amb la tècnica del Origami. 

Per finalitzar, hem fet la final del concurs mundial de nusos. El temps, que no ens ha acompanyat, ha fet que ens haguem convertir en tots uns experts en nusos. 

Na Marta ens ha passat un enllaç amb fotos que han estat fent els monitors aquest dies:

https://photos.google.com/share/AF1QipMbLDvYe5bGNFw9VHObPr6ck2qivtSKImwoBPEXyX_fzSyqHHsUUoYWIODoSUYp8A?key=WnkwLUtYRnIxcFJvTURLSUg4SWR3MzVBTW4tRmxn

RECORDEU: Demà dijous i el divendres l'horari serà de 09:00 a 16:30 (no fa falta portar dinar, tan sols esmorzar)

Si cliqueu a la foto podreu veure les fotos d'avui dimecres.




2 comentaris:

  1. Bona tarda observadores del mar, ha estat un plaer compartir amb vosaltres l'entusiasme per conèixer coses noves i les ganes de cuidar la badia i el mar. Felicitacions per la vostra mascota.

    ResponElimina
  2. Hola Pepín!! Moltes gràcies pel taller d'origami i per ensenyar-nos tot sobre la Badia de Sant Antoni de Portmany. Serem uns grans Observadors del Mar!!

    ResponElimina