CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 12 d’octubre del 2021

 Visita a l'escola de 3 grans esportistes!!!





El passat divendres, els alumnes de 5è i 6è vàrem poder conèixer a tres grans esportistes, els quals ens van transmetre la seva força i ens van contar els seus testimonis, que ens van permetre conèixer la seva capacitat de superació personal.

Els alumnes de 5è vàrem poder conèixer a en Xavier Caballol i a en Joan del Rio, dos grans esportistes que ens van contagiar la seva força i la seva superació personal. Ambós esportistes ens van explicar com havia canviat la seva vida després dels accidents que havien tingut i com el món de l'esport els havia ajudat a superar la seva situació. 

De fet, ens van explicar que es dediquen semi-professionalment al món del ciclisme i varen acudir al centre amb les seves pròtesis i la seva bicicleta adaptada. Ahhh! I amb algunes de les medalles que havien guanyat!




La xerrada amb Xavier i Joan va ser una experiència molt enriquidora, que va tenir moments de reflexió i emoció, on els alumnes vam poder demanar i fer gran quantitat de preguntes. 

Exemples com el de Xavier i Joan ens ajuden a veure que tot i que la vida a vegades sigui complicada i ens ho posa difícil, em de mirar la part possitiva i seguir "caminant".

Aquest passat cap de setmana varen competir a la volta cicloturista d'Eivissa, esperam que l'hagin gaudit!

Molta sort Xavier i Joan!
Per nosaltres ja sou uns campions!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada