CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 22 de juny del 2021

Darrera sessió d'hort (14-06-21)

La setmana passada els alumnes de 5è varen gaudir de la darrera sessió al nostre hort. En aquesta darrera sessió, que va passar volant, ens varem despedir de l'hort arrencant les males herbes de les freses i les tomates, i deixant les "bones" per a què tots aquells insectes beneficiosos per a les plantes de l'hort (com les marietes, abelles, etc.), puguin fer la seva feina.

També varem collir alguns fruits com les cebes tendres, i al final de la sessió na Laura es va despedir de nosaltres amb una mica d'aigua!!


https://photos.app.goo.gl/uqW68N4E2NgDq5FM6

Finalment ens han quedat algunes activitats de les que varem comentar a entrades anteriors pendents de fer per un motiu o un altre. Per exemple, haviem de fer farina amb el blat de xeixa, però finalment no ha estat possible perquè algun animal se n'ha menjat el gra.... De totes formes, l'any que ve si és possible, continuarem treballant i aprenent una mica més, i fent coses que no em pogut fer enguany! Esperam tenir a na Laura per aquí una altra vegada!


Bon estiu Laura!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada