CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 7 de febrer del 2017

Assemblea 07/02/2017

El dilluns a les sessions de català vàrem estar treballant el text argumentatiu. Argumentar és donar raons que defensin una opinió o demanda. Per grups de quatre vàrem redactar un text a on escriviem suggeriments per millorar la nostra aula i les raons. Desprès amb tots els suggeriments de la classe vàrem fer una carta pel director amb els nostres suggeriments i na Mayte li va donar al director.
Avui a l'assemblea ha vingut en Javier, el director, i ens ha parlat sobre els nostres suggeriments ens va dir que les nostres idees eren molt bones i que algunes es podrien fer i altres no com per exemple posar coixins a les nostres cadires perquè son molt incomodes.Un altra idea va ser la de posar ambientador als  banys que aixó si que es podia fer com la de posar llibres mes divertits a la llibreria del col·legi en català i en castellà, també ens va dir que la varem escriure molt be i que li va pareixer molt bones les idees i molt gracioses.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada