CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: gmprimaria5@gmail.com


dimecres, 15 d’abril de 2015

ENS VISITA LA MAMÀ DE N' AIRAM

Ens va agradar molt tenir amb nosaltres a Yesi, la mamà d' Airam. Va venir a explicar-nos com és el dia a dia d'una família nombrosa com la seva (són quatre germans). L'organització diària, les compres, el temps lliure..

N'Airam venia preparadíssim per presentar-nos-la i ho va fer molt bé!Na Yesi ens va  fer veure que en la seva família és molt important la col·laboració, l'ajut mutu i l'autonomia dels membres. Ens va sorprendre saber que la petitona de la família, que té només cinc anys, ja sap dutxar-se soleta!
Ens va agradar molt mirar els àlbums de fotos que guarda amb tant d'amor la família. En alguns sortien companys de la classe.

Vàrem fer-li preguntes sobre el "funcionament" de la família. Un company va dir: "siendo tantos en casa no tendréis mucho dinero, no?". I, particularment, em va agradar molt la resposta. Na Yesi va contestar que tinguent els diners necessaris per viure, no necessitaven més. Va dir  que ells gaudien molt més menjant-se un entrepà tots junts a la platja que anant al restaurant més luxós. Ens va donar així una excel.lent lliçó de vida: el material no dóna la felicitat, són els petits moments diaris, la base per aconseguir-la.


I abans d'acomiadar-se, n' Airam i la mamà ens van alegrar amb una  feliç notícia. La família augmentarà d'aquí uns mesos!! Una germaneta està en camí!! Moltes gràcies per venir, Yesi. Us desitjam moltes alegries amb aquesta nova vida que comença!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada