CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dijous, 4 de juny del 2020

TASCA CCNN 04/06

Bon dia nens i nenes! Com esteu? Ja estem a punt d'acabar una de les darreres setmanes del curs.

Avui la tasca de naturals va sobre nutrició i sobre l'aparell locomotor. 
1. Activitats interactives amb Genially que na Nieves vos ha preparat sobre la nutrició. . La primera és un resum interactiu on podeu trobar informació per repassar aspectes sobre els aliments, les dietes, la salut, etc.... (Recordeu que cada pàgina s'ha de desplaçar cap avall per acabar de veure la informació)


Una vegada mirat el resum, podeu fer el següent genially activitat, que consisteix en un JOC DE MEMÒRIA. No podreu respondre directament sobre el joc, així que haureu de posar les vostres respostes al DRIVE de ciències naturals. Vos recomano copiar la pregunta i la resposta, perquè sigui fàcil identificar a què estau responent. En cas de no copiar la pregunta, caldrà donar una resposta completa per a que s'entengui a quina pregunta fa referència.
Fixeu-vos que no totes les respostes són iguals, en algunes tan sols heu de passar per sobre de la imatge i en altres haureu d'escriure vosaltres la resposta.

Aneu alerta que hi ha alguna pregunta amb més d'una resposta correcta!



I ja que parlem d'aliments... per què no fem un esmorzar saludable i creatiu?
Us deixo exemples que han fet altres nens i nenes, per si us hi voleu animar a disfrutar d'un bon esmorzar :)




2. La segona activitat és una fitxa interactiva per repassar els ossos i les articulacions del cos humà. Està en castellà però els noms dels ossos son pràcticament iguals, així que no tindreu cap problema per a completar la fitxa. Tan sols heu d'arrossegar el nom al lloc que pertoca. Per fer aquesta fitxa de l'esquelet humà teniu dues setmanes. La setmana que bé la tornaré a posar. Vos aconsello que la faceu quan abans millor, si teniu temps avui millor i així ja vos oblideu. MOLT ÀNIM!! 





PASSEU UN FELIÇ CAP DE SETMANA!! 😀💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada