CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 15 de juny del 2020

TASCA CATALÀ 15/06


BON DIA GUAPOS, bé avui ja si comença la darrera setmana d'aquest curs 😔. Sabeu que vos he trobat i vos trobaré a faltar 💓.Esper que tot estigueu bé i demanem amb totes les nostres forces que el curs que següent sigui un curs normal. Vos recomano acabar les tasques pendents :)

VIDEOCONFERENCIA:https://meet.jit.si/ClasseIllaEivissa5%C3%A8EP .  De 09:30 a   a 14 hores.

VIDEO INDIVIDUAL:  https://meet.jit.si/Reunionsindividuals (Primero avisar a Mayte)

Bé per avui vos posaré un parell d'activitats lúdiques per a què passeu una estona divertida.

1. El JAMBOARD GROC I VERD  d'avui serà diferent a l'altre dia. Amb un post-it de color groc heu de posar alguna cosa que heu trobat a faltar amb l'escola telemàtica i de color verd una cosa que vos hagi agradat d'aprendre des de casa :).

2. Converteix-te en un EXPERT DE LES ENDEVINALLES. Juga al joc i ves passat nivell fins arribar a fer-te un expert en endevinalles, si és molt díficil podeu utilitzar les pistes. Clica a la imatge per jugar.
M'endevines? | Ho endevines?


2. AVENTURA'T AMB L'ORTOGRAFIA. Aqui teniu un recull de jocs per repassar ortografia, anima't a comprovar com escriu en català de correcte :)

                                    Aventura't amb l'ortografia | Escola Carles Faust

3. Juga AL PASSAPARAULA 

PPT - Passa paraula PowerPoint Presentation, free download - ID ...

4. ELS MOTS ENCREUATS




Mots encreuats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada