CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 1 de juny del 2020

TASCA CATALÀ 01/06/20

Bon començament de setmana nens, esper que hageu gaudit molt del cap de setmana i esteu disposats a passar una extraordinària setmana!!💓💓

Abans de començar la tasca d'avui comproveu que heu realitzat la tasca de la setmana passada "fitxa tasca català_ 25/05" que es troba a la vostra carpeta.
Avui farem dues activitats que encara no havíem fet fins ara :).Dividirem la tasca en una activitat d'expressió oral i una altra de comprensió escrita:

ANIMA'T  a passar per la videollamada que en David, potser, ens prepararà uns acudits per a què passem una estona agradable 😀 .

VIDEOCONFERENCIA:      https://meet.jit.si/ ,Cln asseIllaEivissa5%C3%A8EP . De 09:30 a 13:30 hores.

VIDEO INDIVIDUAL: https://meet.jit.si/Reunionsindividuals (Primero avisar a Mayte)


1. Aquesta és una activitat de treball cooperatiu, penseu que si un de vosaltres no realitza la tasca el resultat estarà incomplet i per tant no es podrà realitzar el producte final. La tasca és mot senzilla, anem a construir entre tots un àudio- llibre per a què els vostres companys més petits de l'escola tinguin l'oportunitat d'escoltar un llibre acompanyat d'imatges :).

Per aconseguir-ho heu de seguir las següents instruccions:
- Ves al teu correu electrònic o al teu document CATALÀ i trobaràs una imatge amb un fragment del llibre. Cada un de vosaltres tindreu un fragment per llegir.
- Prepara el teu fragment per a què et surti genial. Llegeix moltes vegades el fragment, assajant les pauses de les puntuacions, les entonacions de preguntes o exclamacions i la pronunciació de les paraules.
- Quan ja estiguis preparat, és el moment de gravar-te amb un dispositiu, el més fàcil es la gravadora de veu del mòbil per després poder enviar- me la gravació més fàcilment. No oblidis que no és una competició, no fa falta fer una lectura ràpida, el més important és que els vostres companys entenguin la història. També teniu la possibilitat de gravar amb una gravadora online, guardar i enviar un correu adjuntant l'àudio però recordeu que no heu d'acceptar res del que vos proposi la pàgina ni entrar en anuncis publicitaris:
https://online-voice-recorder.com/es/

Una vegada jo tingui totes les gravacions, faré un muntatge de vídeo amb els vostres àudios i les imatges i el penjaré al bloc per a què vosaltres tingueu l'oportunitat de gaudir de la vostra creació :).
  ESTIC SEGURA QUE AMB EL VOSTRE TREBALL EL RESULTAT SERÀ EXCEL·LENT!!

SI PITJEU A LA IMATGE TROBAREU LES IMATGES DEL LLIBRE, A VEURE SI SOU CAPAÇOS DE RECONÈIXER LA IMATGE QUE CORRESPON AL VOSTRE FRAGMENT :)


2. Realitza aquesta comprensió sobre curiositats del vostre amic Harry Potter. Respon a les preguntes i envia'l :).



Comprensió lectora: què en saps de Harry Potter?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada