CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 8 de juny del 2020

TASCA CATALÁ 08/06

Hola nens!! Comença la penúltima setmana de col·legi abans de les vacances d'estiu 😀, així que anem a per ella.  Aquesta setmana és la darrera setmana que vos posaré tasques per entregar. Si voleu revisar les tasques que vos falten i enviar-les les rebré encantada 😀💓

Primer de tot recordar enviar les tasques de català de la setmana passada, enviar l'àudio del fragment del llibre i enviar la fitxa interactiva de la comprensió escrita de Harry Potter.

VIDEOCONFERENCIA:      https://meet.jit.si/ ,Cln asseIllaEivissa5%C3%A8EP . De 09:30 a 13:30 hores.

VIDEO INDIVIDUAL: https://meet.jit.si/Reunionsindividuals (Primero avisar a Mayte)


Com cada dilluns, avui realitzarem dues senzilles tasques, una d'expressió escrita i altre de comprensió oral.

Expressió escrita --> Avui vos ensenyaré una aplicació de google a on podem posar els nostres recordatoris en forma de post-it de colors  i imatges. És molt senzill de fer. Tan sols seguiu les instruccions:
1. Entrar en aquest document anomenat JAMBOARD CLASSE 5È EP.
2. Per a insertar un post-it o una imatge consulta les imatges i pitja a on s'indica.
3. Escriu un text de felicitació als teus companys per l'esforç que heu realitzat durant aquest trimestre i un missatge positiu de cara al futur, jo ja l'he fet. Vigileu que cada post-it té un límit de paraules, si voleu escriure molt utilitzeu més d'un post-it. Es tracta de crear un mural virtual entre tots. Si la primera pàgina està completa passa a la següent pàgina, n´hi ha moltes :)
4. Si no vos deixa escriure mireu d'anar al gmail que tindreu un correu amb l'invitació per poder escriure :)





Comprensió oral --> Completa la fitxa d'àudio sobre un "Col·legi de Màgia". Escolta atentament les vegades que necessites, respon a les preguntes i envia.



El col·legi de màgia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada