CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


divendres, 26 de març del 2021

SESSIONS D,HORT DEL MES DE MARÇ.



Els alumnes de 5è han continuat fent activitats relacionades amb l'hort. Com ja sabeu, aquestes activitats les realitzem quinzenalment, i solen tenir una durada de mitja hora, que quasi sempre se'ns passa volant!!

El dia 8 varem tenir la sort de què ens va ploure, feia molta falta!! Per aquest motiu, na Laura va aprofitar per a preparar activitats que es poguessin realitzar dins l'aula. Ens va portar diferents fruits d'un hort i els varem ubicar en un mapamundi, és a dir, varem aprendre l'origen de cada un d’ells. Tots ells solen ser comuns en la nostra alimentació (albergínies, tomates, etc). Varen descobrir que molts d'ells venen d'Amèrica, tot i que varen ubicar aliments a pràcticament tots els continents.

El dia 22 va fer bon temps i varem realitzar tasques relacionades amb la preparació de la terra per a la seva sembra i/o plantació. A banda d'això, na Laura també ens va ensenyar com estan creixent les plantes d'uns mini hivernacles que ha preparat amb material reciclat (garrafes d’aigua i paper de vàter), terra, pedres i llavors, i varem regar les plantes que estan sortint. Quan aquests planters hagin crescut i estiguin preparats per a ser sembrats, els plantarem a la terra que hem estat treballant.

Podeu veure les fotos d'aquesta darrera sessió en el següent enllaç: 👇

https://photos.app.goo.gl/QRbDZHjTABBmcoWS8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada