CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 30 de març del 2021

Activitats extraescolars

 SETMANA DE LA MAR 🐬

Per fi ha arribat el dia que tant esperàvem! Començam una gran aventura! Molts i moltes heu dormit poc. El matí a les aules hi ha nervis, rialles, impaciència, emoció... Així que... PARTIM!

                                                29-03-21

L'autobús ens ha duit al Club Nàutic i allí començam la jornada amb les presentacions i després, passam a omplir un quadern de bitàcora molt interessant que ens han donat. En acabar visitam la Conillera. Clicau damunt la imatge per veure les fotos de la jornada.




                                                30-03-21

Segon dia! Tenim moltes ganes de tornar a la mar, així que, després de fer un petit diari i un dibuix d'ahir al quadern de bitàcora, ens embarcam als catamarans rumb a Cala Bassa. Avui fa més vent i això ens permet navegar a vela. Fantàstic lliscar la mar sense el soroll del motor! Na Marta, l'educadora ambiental, ens fa un taller molt interessant sobre la biodiversitat a la mar.

Clicau damunt la imatge.



                                                  
                                                  31-03-21

Avui és el tercer dia i partim cap a Formentera! Fa vent i el vaixell es mou bastant, sort que el trajecte és curt! En primer lloc anam a La Mola, on la bióloga marina que ens acompanya, na Marga, ens deixa mirar des de dalt d'un penya segat amb diferents aparells. Després entram dins el far, que actualment és un museu de la mar. A continuació partim cap a la platja d'Illetes, on dinam i feim un taller molt interessant. I en acabar, ens embarcam. Segueix fent vent i, com que anam a la part descoberta, ens remullam una mica amb els esquitxos!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada