CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 11 d’octubre del 2023

Informació famílies

 AUTORITZACIÓ EXCURSIONS/AUTORIZACIÓN EXCURSIONES

Apreciades famílies,

Com sabeu, al nostre centre, ens agrada contribuïr en la cura del medi ambient. És per això que per tal de no malgastar paper ni tinta, d'ara endavant, les autoritzacions per a la realització de les sortides escolars, us arribaran a través del gestib. Totes les famílies rebreu un correu electrònic. Ahir dia 10/10 vàreu rebre'n un per a la sortida que està prevista pel dia 24/10 a una finca ecològica. Moltes gràcies.

__________________________________________________________________________

Apreciadas familias, 

Como sabéis, en nuestro centro, nos gusta contribuir al cuidado del medio ambiente. Es por ello que, con el objetivo de no malgastar papel ni tinta, de ahora en adelante, las autorizaciones para la realización de salidas escolares, os llegarán a través del gestib. Todas las familias recibiréis un correo electrónico. Ayer día 10/10 ya recibisteis una para la salida que tenemos prevista para el día 24/10 a una finca ecológica. Muchas gracias.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada