CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 3 d’octubre del 2023

Assemblea 3-10-23

Avui a l'assemblea hem parlat sobre els alumnes que van en autobús a les 14:00h. Pareix ser, que de vegades, alguns i algunes corren molt per pujar els primers i hem reflexionat junts sobre aquest fet. Hem arribat a la conclusió que això pot ser perillós, ja que poden caure i fer-se mal i també, fer-ne a altres nens i nenes més petits. Hem pensat que, a la sortida, és millor anar caminant per tot el recinte escolar per evitar accidents.

Com que és dimarts, també hem passat llista per recollir els dos euros per la guardiola.

Quatre companyes de 6è han vengut a recordar-nos com farem les auditories Medi Ambientals (ecopatrulla). Ens  han recordat el funcionament, ja que enguany també serem auditors! Tres companys de 5è i  tres de 6è, de forma voluntària, el temps del pati passaran per les aules per observar diferents áspectes relacionats amb l'ordre i la cura del Medi Ambient. Es farà un cop per setmana "en secret" i canviarem d'encarregats de forma quinzenal. 

Gràcies, companyes de 6è, ho heu fet molt bé!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada