CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 8 de febrer del 2022

 SEGON DIA SETMANA DE LA MAR

Avui hem continuat amb la nostra aventura a la Setmana de la Mar. Quan hem arribat al Club Nàutic, n'Oriol i na Marta ja ens estaven esperant per fer un taller de banderes. Ha estat molt interessant!!!




I després d'omplir el nostre Quadern de Bitàcola i fer un dibuix, hem anat als catamarans, per embarcar-nos cap als illots de Ponent! 






Hem anat amb els catamarans a fer una volta prop dels illots. N'Oriol ens ha explicat el nom dels illots i na Marta ens ha parlat de les costes. A més, hem anat a Cala Comte, on hem desembarcat i hem pogut jugar una estona. Ha estat fantàstic gaudir d'aquesta platja!


Quan hem acabat de jugar hem tornat als catamarans a recuperar forces i hem dinat uns deliciosos macarrons. A més, durant els trajectes els alumnes han pogut conduir els catamarans, resoldre enigmes i aprendre nous nusos mariners.


El dia ha estat espectacular i ens ho hem passat beníssim!
Demà continuarem l'aventura... FORMENTERA ENS ESPERA!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada