CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimarts, 26 d’octubre del 2021

Sortida a la Finca Terra Masia

 

Visita a la Finca Ecològica TERRA MASIA


Avui, 26 d'octubre, els alumnes de 5è han pogut gaudir d'un fantàstic dia rodetjats de natura. 

"Semilla" ens ha organitzat una fantàstica visita a una finca ecològica, anomenada Terra Masia, situada a la zona de Santa Eulàlia. Na Marga, responsable de "Semilla" i en José, responsable de Terra Masia, han estat els encarregats de realitzar-nos una visita guiada molt enriquidora i divertida.





Durant la visita ens han explicat com funciona la finca, ens han mostrat els animals i els cultius que tenen, així, com moltes curiositats interessants. Els animals que més ens han agradat han estat els porcs, una espècie eivissenca anomenada "porc negre" que estan intentant recuperar. 

A més, ens han explicat coses molt interessants que hem pogut associar a conceptes que estem treballant a l'àrea de Ciències Naturals, com els ecosistemes, el biòtop, la biocenosi i l'equilibri dels ecosistemes.

Visitant els cultius de plantes aromàtiques.



Aquí, en José ens feia una de les seves meravelloses explicacions.

La visita ha estat una gran experiència per tots, tant per petits com per grans, i tots hem après moltes coses noves, interessants i inquietants. 

Moltes gràcies Marga i José, ens ha encantat la visita!

Ha estat un dia fantàstic!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada