CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dimecres, 21 d’abril del 2021

Assemblea 21/04/21 5èA

N'Adrian ens ha contat que als Estats Units un policia va matar un senyor negre sense motiu. Ara li han fet judici i l'han condemnat.

En Yago ens contat que ahir un hidroavió sobrevolava Sant Antoni i agafava aigua a la badia  i després la tirava. Sospitam que feia pràctiques, perquè no hi havia cap foc. També va sentir que ahir es varen veure dos cigonyes a Eivissa. Un senyor conegut per fer llibres sobre el pa, les va fotografiar. Hem vist la notícia al diari.

Na Nerea ens  ha contat que té una comunió de la seva amiga Celia.

Na Noah també està convidada a  una  comunió, del seu cosí.

Cigonya

Ala 43. 

Na Nerea ens ha contat que la seva vesina li dóna  menjar a les gavines. Hem comentat que això no s'ha de fer, ja que aquestes aus han de pescar per trobar el seu aliment.

En Fabio ens ha contat que en un  partit de futbol un jugador li va dir a un altra "negre".

Na Laia ens ha contat que en el seu bus el conductor, quan va veure que li feien una prova d'alcoholemia a una persona, va dir: "encima negro". No ens ha agradat mica aquest comentari. Tots són diferents i especials, cada un amb el seu color de pell (més clar, més fosc), cabells diferents, ulls diferents...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada