CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dilluns, 2 de novembre del 2020

Informació famílies

 XXVI SETMANA DE LA MAR 2021

Estimades famílies, com sabeu, en arribar a 5è tenim l'oportunitat de participar a un concurs per optar a gaudir de la Setmana de la Mar.

Aquesta consisteix en cinc dies de convivència i d'activitats a la mar i mediambientals. Aquesta activitat l'organitza el Club Nàutic Sant Antoni amb el suport de diferents entitats.


CONCURS D'ACCÉS

Per poder participar al concurs d'accés els alumnes hauran de fer un treball que consistirà en una part plàstica: elaboració d'una mascota (ésser viu del mar, de les Illes Balears) i una part documental: petit dossier (d'un full) explicant la importància d'aquest ésser viu al seu ecosistema.


COM HA DE SER EL TREBALL

- La maqueta de la mascota ha de tenir unes dimensions d'aproximadament  30 20 20  cm (imaginau un prisma d'aquestes dimensions. Hi ha de caber dins).

- S'ha d'acompanyar d'un lema o eslògan que justifiqui l'elecció de la mascota.

- Se li ha d'assignar un nom que guardi relació amb la seva naturalesa. 

- Es realitzarà amb plàstic reciclat (reutilitzat).

- No està permès l'ús de materials ni restes orgàniques (copinyes, posidònia, algues...) o arena obtinguda de les platges.


PROCEDIMENT DEL CONCURS 

- A la 1ª fase es seleccionaran 10 treballs, entre els quals hi haurà un mínim de 3 grups de Sant Antoni.

Els grups no seleccionats a aquesta 1ª fase, per ordre de puntuació (fins a 15 grups) participaran en El dia de la Mar als mesos d'Abril i Maig del 2021 (un día de sortida a la mar i activitats variades mediambientals).

El jurat estirà format per tècnics i autoritats en representació de les diferents entitats organitzadores.

- 2ª fase. Els 10 grups seleccionats a la 1ª fase, participaran a la 2ª, que tindrà lloc entre el 25 de Gener i el 23 d'Abril del 2021, que consistirà en 5 dies d'activitats i sortides relacionades amb el medi ambient: sortida a la mar en catamaran, visita a Ses Salines, excursió a Formentera...


* Cada any, la mascota s'ha fet en grup de forma cooperativa, però enguany les condicions sanitàries no ho permeten. 

És per això que  hem decidit que cada alumne faci la seva pròpia mascota i posteriorment es realitzi una votació al centre. La que obtengui més punts serà l'elegida per presentar al concurs. Totes tindran la seva nota per a l'àrea de Plàstica.

JA PODEU COMENÇAR A FER-LES. LA DATA D'ENTREGA SERÀ EL DIA 1 DE DESEMBRE. ÀNIM I A CREAR! INTENTAU SER ORIGINALS!


MASCOTES D'ALTRES ANYS











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada