CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


divendres, 23 d’octubre del 2020

5èA. FEINA D'AVUI 23/10/20

 Al·lotets i al·lotetes que no heu pogut venir avui,

A la pestanya de DEURES de 5èA d'aquest bloc hi trobareu les tasques que hem fet. Ja voreu que hem posat la data cada dia per tal que pugueu anar fent seguiment i no us costi tant posar-vos al dia quan la salut ho permeti.

Ja sabeu que avui hem tingut Plàstica, matemàtiques, català i educació física. 

- Com veureu a la pestanya de deures, a plàstica hem començat a fer el retrat-escultura amb materials que teniem per casa. El podeu anar fent. La majoria de companys no l'ha acabat.

- A matemàtiques hem seguit treballant els decimals i, més en concret, els euros. Aquí us deix còpia dels materials que hem treballat per si no els teniu a mà. Hem fet tots els exercicis damunt la fitxa. Si no teniu els fulls, ho podeu fer al quadern.




Y también esta ficha:





- A català  hem començat a fer un text instructiu. Pot ser una recepta, normes d'un joc, instruccions d'un joc de taula... És important seguir les pautes que trobareu a la pàgina 30 del llibre i posar un títol. El dimarts s'ha d'entregar "a brut".





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada