CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com


dijous, 26 de març del 2020

TAREAS JUEVES 26/03/2020

!!BUENOS DÍAS A TODOS!! VAMOS A POR EL JUEVES QUE YA SE ACERCA EL FIN DE SEMANA Y NUESTRA SEGUNA SEMANA EN CASA 💪💪. !! QUÉ SEPÁIS QUE ME SIENTO SUPER ORGULLOSA DE VOSOTROS Y DE VUESTRAS FAMÍLIAS!!. ME ESTÁ HACIENDO MUCHA ILUSIÓN RECIBIR VUESTRAS FOTOS Y VUESTROS RAPS YA QUE ASÍ OS PUEDO SENTIR TAN CERCA COMO EN EL COLE.

Aquí van las tareas de hoy que básicamente son de catalán:

CATALÀ:  Primer de tot escolteu el conte infantil de "Les set cabretes". Una vegada que l'heu escoltat dues vegades heu d'amplenar el qüestionari i donar-li a enviar per a què m'arriben les respostes. 




CATALÀ: "Taller d'expressió escrita". Aquesta activitat es pel dilluns. Imagineu que aquests dies trobeu una capsa màgica a la vostra casa i d'ella surt un geni. Teniu l'oportunitat de demanar-li 10 desitjos. Fes un llistat al teu document "Tasques casa ..." dels deu desitjos que demanaries en aquest moment.

* RECORDEU QUE AVUI POSARÉ UN KAHOOT SOBRE ELS PAÏSOS D'EUROPA. TINDREU FINS AL DIMARTS 31/03/2020 PER A FER-HO.


¡¡PASAR UN FELIZ DIA!!💓



Educació Física:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada