CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: gmprimaria5@gmail.com


FAMÍLIES


Técnicas de estudio. Ministerio de Educación...

Estimades famílies
he decidit incloure un gadget exclusiu per vosaltres. En aquest apartat vos deixarem informacions interessants per treballar amb els vostres fills i filles. Esper que vos sembli interessant i, com sempre, escoltem suggeriments. 

Queridas familias
he decidido incluir un gadget exclusivo para vosotros. En este apartado os dejaremos informaciones interesantes para trabajar con vuestros hijos e hijas. Espero que os parezca interesante y, como siempre, escuchamos sugerencias.


Autoestima. Una pequeña muestra del blog de Jesús Jarque "Familia y cole".

Prevención de problemas de atención desde casa. Jesús Jarque.
Enllaços 

-       Seqüenciació dels continguts de matemàtiques  de primària/Secuencia de contenidos de matemáticas de primaria. 

-       Normativa Conselleria deures. /Normativa de Conselleria sobre deberes. 

-       APP Conselleria d’Educació.

ASSEMBLEA D'ACOLLIDA 2018


Recomanacions de cicle
·    Hàbits d’estudi: es convenient que les activitats que no s’acaben a classe es facin a casa. Però encara que no duguin feina a casa, han de tenir un temps diari per a repassar, revisar, consolidar...els coneixements i les tasques que hem fet a classe.
·  Autonomia: L’alumne ha de ser responsable de revisar diàriament la motxilla, l’agenda (esmorzar, llibres, feina pel dia següent, autoritzacions, material EF...).

·   Hàbits de lectura: Dedicar diàriament un temps a llegir: lectures, continguts treballats... Els pares s’han de preocupar de revisar, ajudar... a l’aprenentatge del seu fill/a. Es convenient agafar més seguretat a l’hora de llegir, millorar la fluïdesa i comprensió lectora.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


POLICÍA DE REFERECIA / POLICÍA TUTOR


Alguna información sobre la dislexia
http://www.ladislexia.net/definicion-dislexia/
Entender para padres --> https://www.understood.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada